torsdag 26 februari 2009

Våren

har nog baske mig kommit till mig!! Fåglarna sjöng så vackert i träden när vi cyklade till dagis. Blev helt piggig *skrattar*

Jaha, mannen är iväg och jobbar, lillan på dagis och jag ska ta itu med det roliga: STÄDNING!!

Imorgon ska jag och U åka in till Dk med våra små, ska bli trevligt även om det innebär att vi ska lämna arbetskläder, hämta arbetsgivarintyg, at-journaler mm

Usch, inget roligt med A-kassa :-(

Nä ha en bra dag!
Kram M

tisdag 24 februari 2009

3 dagar kvar

sen är man arbetslös... Sjukt vad tiden har gått.....

När vi fick beskedet blev jag döledsen, sen repade man sig och tänkte: "4 månader, det är ju lång tid. Vad som helst kan ju hända" Nu står vi där, 4 månader senare.... Absolut inget positivt har hänt men vad sak man göra. Nu är det ju så som att jag får ta mig i nacken och gå ut och knacka dörr....

Känns tungt att veta att man eventuellt inte får in såååå mycket pengar nästa månad. Hoppas och ber att A-kassan blir en smärtfri historia oc hatt jag snart har funnit ett nytt jobb. Det är ju bara jag som kan fixa detta. Men man blir ju så himla arg när det arbetsgivarna man har kontaktat än sen gång inte kan skcika feed back till en. Jag förstår att de är MÅNGA arbetssökande just nu men what a f-k, ett mail, typ " Tack för ansökan men tyvärr" Är det för mycket begärt?


Känner just nu att jag är lite sur för att mina ägg och min mans simmare inte vill connecta, det stör mig oxå, sjukt mycket. VILL JU BLI GRAVAD!!!! :-)


Nä nu ska jag fixa räkningarna och låta tårarna rinna över alla pengar som försvinner *skrattar*

Ha en bra kväll!!!
Kram M

lördag 21 februari 2009

Attans

idag kom mensskiten.....

torsdag 19 februari 2009

ingen data!!!!

eller heter det dator? vilket fall som har jag fått göra lite konstgjord andning på min riktigt gamla bärbara :-)

J lekte med strömbrytaren så nu kommer vi inte in på den stationära :-(

annars e det lugnt här, hoppas innerligt att min mens INTE kommer på söndag...

Måste vidare!
Kram

lördag 14 februari 2009

precis

cyklat en mil med dottern, kan ju säga att låren är kalla och ömma ;-)

Alla hjärtans dag

firade vi igår då mannen jobbar idag :-) Vi myste hela dagen, åt en super god toast skagen på kvällen. Mycket mys blev det ;-) Min man känner mig mycket väl då jag fick en kartong med GEISHA-choklad. Kunde inte blivit gladare :-)

Vår lilla dotter kom imorse och tittade på mig och sa "Mamma-Mina, puss" Tror ni inte att mitt hjärta smälte ihop till en degklump?`;-)

Till lunch idag har vi ätit hjärteplättar, gott!

Ska försöka få henne till att vila lite middag sen ska vi ut och gå en runda.

Nu är det 6 dagar kvar, sjukt lång tid.... Men den som väntar på något gott... *ler*

Ha en bra dag, kram

EN STOR KRAM TILL ER PÅ ALLA HJÄRTANS DAG

onsdag 11 februari 2009

Så är det

idag är det en mycket lugn och skön dag. Snön yr utanför fönstret och jag sitter inne i värmen :-)

Vackert men kallt, lederna mår INTE bra utav den här kylan. Jaha, besöket igår på AF var mindre dramatiskt. Tyvärr ser det ju MYCKET svart ut på arbetsmarknad och det kommer bli värre. Scandlines varslar runt 50 man nu oxå , både trelleborg och Helsingborg. FinnLines tar bort sin ena färja mellan trave-Malmö, hon ska gå från Finland - tyskland. Många vänner och kolleger som blir drabbade nu av den här j-kla skitekonomin som härskar världen över.

Men jag börjar varava ner nu, tror mycket beror på sjukskrivningen, jag kan ju inte göra något åt att jag blev sparkad pga arbetsbrist, man kan ju heller inte skylla MA`t på mig det var ju naturens gång, tyvärr.....

Nä börjar sakt men säkert bli lite mer lugn, rätt skönt. Nu vill jag bara bli gravid och hoppas att pyret tänker stanna denna gången.

Nä ska ta en vals med dammsugaren sen är det dags för IDIOT-såpan "Våra bästa år" Jag vet , jag är en suckermen har man väl fastnat som kommer man inte loss :-(

Ha en bra dag!
Kram

tisdag 10 februari 2009

idag

är det dags att träffa U och ta en runda till arbetsförmedlingen. Alltid lika roligt att träffa henne, sjukt skön tjej. Ska försöka få till en middagsdejt med henne, hennes man och dotter. Det skiljer bara ett par dagar på hennes lilla tjej och min, och nu väntar hon en liten till BF 20/8-09.


Idag är det J´s dopdag, tänk vad tiden går..... Kommer du ihåg syster -yster? Dina grav hormoner och mina "precis-fått-barn" hormoner och världens bästa systerdotter sjunger med sin absolut finaste röst. Kan bara tjuta bara jag tänker på det, ska väl villigt erkänna att jag tittade på filmen härom dagen och när J började sjunga kom tårarna på beställning ;-)

Imorse kom min älskade sambo hem, så nu lyssnar jag till ett underbart musikaliskt sågande, hostande och snörvlande mästerverk *skrattar*

Nä nu ska jag in i duschen!
Ha det!

Kram så länge

måndag 9 februari 2009

Sjukt

mycket stavfel ser jag EFTER jag har publicerat texterna. Blir GALEN!!

Kram

forsatt sjukskriven

blev jag , skönt. Mår inte toppen men men det kommer att lösa sig.....

Var som sagt i Ängelholm idag, lillan och jag. Först var vi hos läkaren sen tog vi bussen till M och lilla A. Trevligt med en fika sen åkte vi ner till stan för att äta lite lunch. Loppan och jag tog tåget hem 14.04 för att sova middag ;-) Vi vaknade 16.30!!! Tänkte att detta kommer bli katastof, men icke. Loppan kom i säng 20.00, perfekt!

Imorgon kommer mannen hem, skönt! Han e mitt allt i denna j-kla stormen som huserar i mitt inre.

Nu ska jag fixa lite sen e det dags för loppelådan ;-)

God natt!
Kram M

söndag 8 februari 2009

ojdå

då var det tydligen dags för Äl, hade jag inte kunnat misstänka men jag har sjukt ont i äggstockarna och mår skit... Trodde först att det var för att jag drack ett glas för mycket vin igår men så var nog inte fallet ;-)

Hade våra vänner över på en liten grill och tittade på första delen av Melodifestivalen... Trevligt!

Imorgon är det dags för läkaren, får se vad han har att säga... Idag är det tydligen personalfest på ACE Link, hade varit trevligt men nä vet hur det slutar, såg man ju förra året. ALla strula med alla, vissa fattade inte vad som menas med en vänskaplig dans medan andra var på villovägar.

Nä nu är det duschen som gäller sen sängen, ska upp 05.45 för att ta tåget 07.14. Ha en fortsatt trevlig söndagskväll.

Sea you!
Marina

fredag 6 februari 2009

endometrios.....

Var hos gyn igår, måste ju bara tillägga att han är ju verkligen kanon. Boinge Bergman i stan, verklgen att rekomendera även jag bara varit där en gång...

Jag sökte pga smärtan på högersidan, blir tokig. Har haft det sen 19dec(då blödningarna började) Nu fick jag svar, de förbenade chockladcystorna är tillbaka, trodde verkligen inte att jag skulle behöva genomlida detta en gång till, blev opererad april-04 via titthåll. Men som han sa, inte mycket och det botas med en graviditet ;-) Den diagnosen kan jag leva med *skrattar*

Får verkligen hoppas att det inte blir värre än så här, nu har jag dock fått det bevisat (för mig själv, levde i den goda tron att har man varit på op kommer de ej mer) att det är återkommnade.

Annars händer inte här så mycket, mannen jobbar, lillan på dagis. Ja just det, jag var på möte med Lernia i måndags efter det tog jag en fika med U och M (kolleger till mig)

PÅ måndag ska jag ta lillan till doktorn och se om han kan fixa en remiss så att vi får det konstaterat ang laktosen. Själv ska jag försöka få 18 dagars sjukskrivning till. Detta har tagit på mig mer än vad jag vill erkänna både missfallet och att förlora jobbet. Rent psyiskt blir det inte bättre just nu faktiskt. Men men det kommer bättre dagar *ler*

Har nu kommit på att mitt mammahjärtar får ordentliga törnar när jag lämnar lillan på dagis. Härom dagen när jag lämnade gick J fram till sina kompisar varpå en börjar med att säga "Du får inte vara med" tre gånger INNAN personal säger något fast jag sa till tösen att så där säger man inte innan personal tog tag idet... JAg blev super ledsen å J `s vägnar, lillfisen började ju att gråta (och jag med inombords) Vet att de är små och härmar efter allt och alla men det gjorde väldigt ont i mig. Bad dock personal hålla ett öga på J och ett annat barn då de har varit lite i luven på varandra. J är ABOSLUT inte oskyldig hon kan oxå med råge, men kan man försöka styra upp det innan de blir värsta ovännerna så är väl det till det bästa.

Nä får väl ta och hitta på något som jag inte kan när hon är hemma :-) Snart dags att cykla hämta lilla råttan.

Ha en bra dag! Kram