tisdag 10 februari 2009

idag

är det dags att träffa U och ta en runda till arbetsförmedlingen. Alltid lika roligt att träffa henne, sjukt skön tjej. Ska försöka få till en middagsdejt med henne, hennes man och dotter. Det skiljer bara ett par dagar på hennes lilla tjej och min, och nu väntar hon en liten till BF 20/8-09.


Idag är det J´s dopdag, tänk vad tiden går..... Kommer du ihåg syster -yster? Dina grav hormoner och mina "precis-fått-barn" hormoner och världens bästa systerdotter sjunger med sin absolut finaste röst. Kan bara tjuta bara jag tänker på det, ska väl villigt erkänna att jag tittade på filmen härom dagen och när J började sjunga kom tårarna på beställning ;-)

Imorse kom min älskade sambo hem, så nu lyssnar jag till ett underbart musikaliskt sågande, hostande och snörvlande mästerverk *skrattar*

Nä nu ska jag in i duschen!
Ha det!

Kram så länge

2 kommentarer:

5 Vikingar är fler än 1 Joddlare sa...

Nu får jag skylla påamningshormoner då jag ej minns datumet..skäms..men, även om förberedelserna var så där (ej ni kunna påverka) så var det de finaste dop jag varit på..personligt och varmt och med min dotter som änglaröst..Jag vill oxå se filmen så det ser jag framemot till sommaren..Torka snoret på älsklingen din och in i bingen;-)
Kram

Anonym sa...

Hej gumz. Har helt glömt bort dopdagen för J, å skäms i massor... men hälsa å säg grattis på dopdagen från oss... Kramen maiken