måndag 1 april 2013

går i sönder

en liten bit i taget när barnen är sjuka.....
Mollan är inne på sin tredje maginfluensa detta året, MEN nu visade det sig att det är en tarmbakterie som växer, så nu har vi fått antibiotika. Det som gör mig ledsen är att vi var på BAM i tisdags hela dagen, onsdag gör jag olika avföringsprover, lämnar in dem....... inget svar. Igår kaskadspydde den lilla helt hysteriskt, och så kom den ca 15 bajsblöjor från 03.30-11 så det var bara att åka in igen. Det tog ca 1h från vi kom in till vi var på apoteket. Jo det hade ju visat på proverna att hon hade en tarmbakterie, och det svaret hade de haft sen ons fm. Varför då inte ringa upp oss och skriva ut  den förbenade receptet?! Nä istället har stackars ungen haft 5 dagar extra att ha ont och må dåligt :-(


Julia min lilla loppa har varit hos Moffe och Gund i 3 dagar och myst, hon var så nöjd och glad när hon kom hem. Mollie har dock saknat henne sjukt mycket, frågat efter henne ca 1000ggr / dag men skönt för loppan att få bli lite bortskämd.

Jag är så superstressad inom mig så jag håller på att gå i sönder, skola, barn, hem- ja just det LIVET. Men förhoppningsvis blir det bättre snart, Mollie kanske blir bättre, solen kanske fortsätter skina på oss :-)

Vi har ett par i vår närhet som är toppen, ställer upp i alla väder. I tisdag när Dragan for till jobb, jag till akuten med Mollie så tog de loppan, och när jag kom för att hämta bjöd de på macka och kaffe. Guldvärt efter en heldag på akuten utan dricka och mat :-) tack fina NI!!!

Nu ska jag för söka lägga upp lite bilder från bröllop.

Ha en bra dag!
over and out
mina

1 kommentar:

Jessica sa...

Styrkekramar från Jolfssons;)