söndag 29 april 2012

Helgen som passerat

Fredag: ÄNTLIGEN ska vi ner till Gunnesbo och träffa fina Zandra med sin Goa familj. Morgonen börjar storhandling på maxi med småbrudarna, hur bra som helst. Kommer hem, fixar, packar osv. Mot tåget! Katastrof!!!! Vissa människor ska INTE jobba med serviceyrken, Jaja arg var jag och en ursäkt fick jag dock inte av den som borde avgett den men i alla fall. Zandra och killarna möter upp oss, hem och äter lite bullar och så tog vi en tur till lekplatsen, på kvällen ska vi äta lite tacos och ta ett glas vin eller två :-) Helt plötsligt vill ungarna in, vi säger nej nu e vi ute en stund. Julia säger " mamma jag har ont i magen" Jaja ta den med rödluvan oxå, det brukar ju vara standard när hon inte vill göra något . Vi tar en tur till en annan lekplats, jättefin. De leker superfint ( på vägen dit tar Julia och Kevin varandra i hand, sååååå söta) rätt som det är KASKAD spyr Julia 2 gånger. Åh nej!!!! Jaha hem till Z, hon kräker ett par gånger till, vi får ta tåget hem. På vägen till tåget kräkte hon igen ett par gånger. När vi väntar säger jag till henne: " försök att ta det lugnt på tåget och somna inte" min lilla tjej hon kräker så jäkla diskret i min jackärm :-) Till min räddning så hämtar fina Jesdica oss i hbg. STOR KRAM! Mollan tryckte vi ner i ett babyskydd :-) Jessica ska ha bebis om ca 2 mån :-) .
Väl hemma kräker loppan ett par gånger till, jag satte in en hink men Jon sprang till toan. Duktig!!!!!
Mollie körde en sympati kräkning i soffan samtidigt som jag är på toa med loppan. Kan ni känna kaoset som uppstår. Min man? Tja vad sägs om att han är i lastbilen :-)
Jag är rätt så uppstressad , får ringa mamma som ska åka till Turkiet på lördag morgon, vad ska jag göra?????
Julia tappar bort sig själv på vägen, helt matt, dricker inte, kan inte hålla sig vaken och feber på det. Min lilla tjej!!!!!
Mollan är lika galen som vanligt :-)

Kvällen avslutas med att Julia ligger på ena divanen, Mollan på den andra och jag som en omslingrande orm mittemellan dem.

LÖRDAG: Loppan mår bättre, ligger och sover i soffan hela dagen, äter inget men tar ett par glas vatten. Dragan kommer hem, sover lite, jag åker iväg och hämtar pizza, båda töserna äter. Kom i säng runt 24.

SÖNDAG: börjar kl 03.45, Mollan är ledsen, som vanligt fixar jag välle , vi kryper upp i soffan och myser, som vanligt ger hon mig flaskan och ser ut som vanligt när hon ska vända sig om för att somna om. Men hon kräker ner allt! In i duschen, nya kläder, städar och tvättar soffan och badrummet. Tar tillbaka henne till soffan för uppsikt. Kräker igen, igen, igen .... Fram till ca 11 sen har det varit lugnt, tagit lite vatten , smörsgåsrån och välle. Fast till middagen kom det igen.... Nu sover hon i sin vagn.

Jag är dock rätt impad att jag inte fått något än, antingen sjukt bra immunförsvar eller så kommer det i veckan :-)

Men jag hoppas jag och Zandra lyckad hitta ett annat datum för ett glad vin :-)

nu ska jag fortsätta ned den j-vla tvätten, har tvättat 5 maskiner, strukit 35 skjortor/t-tröjor mm. Det värsta är att jag har ca 5 maskiner kvar att ta tag i men det får bli imorgon :-)

1 kommentar:

Jessica sa...

Håller tummarna så hårt jag kan för att du o mannen lyckas hålla er friska!! O klart jag ställer upp när jag kan, o Mollie verka faktiskt trivas ihopklämp i en bebisstol;)

Natti o kram på er!