måndag 4 maj 2009

nu har solen gått i moln och regnet har hittat hit :-) Lite skönt faktiskt, nu kan man vara här inne utan att få dåligt samvete.

Grannen fyller 40 idag, och det var ett inplastat hus vi har framför oss *skrattar* Men det verkar som de inte är hemma,.

Jaha, vad ha hänt här? Jo i fredags kom min pappa, lillasyster (16år) och en "väninna" till pappa. Jätte trevlig kvinna!! Glad för hans skull.

Så vi hade en riktig grillfest och super trevlig kväll, även våra vänner M&J var här med sina två söner. Denna gången fick vår lilla J lära sig att man kna krypa genom buskarna på framsidan istället för att använda grinden, förra gången var här en anna liten kille som lärde henne att man kan gå genom rabatten och klättra upp på trappen till stora entren. Det är så skönt med barn som är uppfinnigsrika *ler* Så nu kan man inte inte släppa ut henne utan uppsikt :-(
D hade glömt o stänga grinden på baksidan efter han tömt soporna i fredags så när jag släppte ut henne lördag middag så såg jag henne på¨framsidan igen!!!


Nu är vi även tillbaka i "skengraviditetens" tecken, hade en riktig ÄL denna gången. Tror att kroppen verkligen är återhämtad efter MF och bakteriehärder *skrattar* Så nu känner jag alla diverse känningar, började igår 8 dagar efter ÄL. "Tränningsvärk" i äggstockarna, högg till på vä sida imorse (förra gången var det hö sida) är lätt illamående, brösten sticker det i, värsta svullomagen osv.....
Testa tidigast 9 maj, så det är 5 låååånga dagar kvar..... Borde kanske skjuta på det till nästa vecka, man blir ju bara sååååå besviken var gång det blir negativt.

Nä nu e min maskin klar!
Over and out!
Kram

Inga kommentarer: