fredag 31 augusti 2012

Suckar

fy vad jobbigt det är med en dotter i 6 års åldern..... Hon kan inte ha på sig varken det ena eller det andra för då tycker de andra barnen att hon är ful, hon säger om sig själv att hon är dum, ful och tjock. På skolan får jag reda på att hon har nära till tårarna varje dag. Igår sa jag till att detta är inte ok, nu fårvi se vad som händer. Mig kallar hon för äcklig och dum..... Man pallar inte hur mycket som helst........

Nu har vi haft vår dagliga dust om frukost och kläder så snart är det dags att lämna på skolan :-(

Over and out!

måndag 27 augusti 2012

Fan!!!

Ok borde vetat, men lite ledsen blev jag allt när de sa att jag ej fått någon tjänst. Men å andra sidan jag är fortfarande avlösare.

lördag 25 augusti 2012

Förresten

har ni sett min snygga kollega?

torsdag 23 augusti 2012

Idag

är jag supertrött, har i gen energi alls!!!

Idag är det även min söta lillasysters 20 års dag!!! Galet vad tiden springer, kommer så väl ihåg första gången jag fick träff henne, så liten, så söt och så mycket hår. En riktigt sockertopp! :-)

Idag är det även min kära svärmors dag, 68 år!


Här kommer bild på loppans väska :-)

onsdag 22 augusti 2012

Hej!!!

Idag har fina Jessica, hennes söta lilla Tristan varit på stora äventyr :-)

Idag fick vi hem loppans nya ryggsäck, och imorgon är det dags för utflykt med faddrarna i åkskurs 1 :-)

Dags för jobb imorgon :-) Tack snälla mamma för barnvaktshjälpen :-)

Ikväll har vi haft mys och många diskussioner om diverse grejor, loppan har lekt med Tindis idag. De verkade ha haft trevligt :-)

måndag 20 augusti 2012

Första dagen avklarad

och det gick galant! :-) NATURLIGTVIS!

Mollan och jag har varit och handlat sen hämta vi upp Julia och for iväg till väla för att fika med mormor.

Första dagen i skolan!

Ord är överflödiga :-)

Min stora tannalösa tjej :-)

söndag 19 augusti 2012

Skånetrafiken, pågatågen eller något annat skit

som ligger bakom JAG ÄR NU SJUKT SUR OCH HUNGRIG
VAR FAN ÄR MIN BUSS? skulle varit hemma nu *gråter*

Funderar

Kan faktiskt bli lite avundsjuk på vänner på fejjan med statusuppdateringar :
"idag hämtar vi hem barnen, de har varit mormor/morfar/farmor/farfar hela helgen. "

Känns som om våra barn väldigt sällan får den chansen, vet när jag var liten var jag ofta hos min farmor och farfar och det var den absolut bästa tiden på sommaren !

Jaja nu har vi turen att vi har underbara vänner som tar våra barn till stranden, utflykter och äventyr!!

Klart att jag själv oxå hittar på saker, men jag tycker det är lite tråkigt ändå att de missar tiden med släkten , kanske det stämmer att familjen är bäst inom glas och ram. :-)

Dragans och jag ska göra vårt bästa för att dessa två tjejer ska ha det så bra som möjligt och få ut dem i livet som de två starka individer de är!

Nä nu sitter man på tåget till jobb och är hemma 23.30 i kväll, ha en fantastiskt fin söndag ni som läser min lilla blogg :-)

torsdag 16 augusti 2012

Lite nytt inför skolstarten 😄

Igår var loppan och jag på väla, idag tar vi familia 😄 Det som saknas är ett par gympaskor, en höstsko, höstjacka och en ny ryggsäck sen är hon redo för höstterminen 😄

fredag 10 augusti 2012

Detta inlägget

tillägnar jag till Jessica & Mattias, mina änglar som ställer upp och tar barnen när jag jobbar. Veckan som kommer har de barnen mån, fre-sön. Skönt att man har vänner som kan hjälpa en!!!

torsdag 9 augusti 2012

Hej hopp!

Jaha vad händer här då?
I helgen var vi på BAKKEN med barnen, ett par kompisar och vår granne/barnvakt Mathilda. Kuligt! För första gången vann jag en storvinst! 2kg Marabou mjölkchoklad!! Jag och Matti åkte alla karuseller ja även loppan åkte en del svindlande åk :-)

Mollie åkte oxå, när vi var på väg ut så fastnade loppan och Mollan , tror de åkt fyra fem gånger :-) Mollie blev skitsur när vi skulle gå mot tåget :-)
Hemma halv ett, Mollie somna 3 och jag skulle upp igen 6 för att ta båten 7.30 till Helsingör, jobb 8-20. Jag var trött!!! Sen jobbat mån - ons, ledig nu tors-sön SKÖNT!!!!

Tyvärr kom jag INTE in på någon av de utbildningarna jag sökt :-( Typiskt art man har avgångsbetyg :-(

Har sökt två tjänster ombord, om inget annat så stannar jag som avlösare på 100%.

Åh höll ju på att glömma, loppan är nu riktigt tannalös :-)

torsdag 2 augusti 2012

Lekplatsbus

Fundering

Jag gör ca 33h på en helg (fre-sön) men det berättigar inte mig att lämna barnen på omsorg på måndagen, vilket hade underlättat för både mig och barnen, för man är trött. Vissa människor gör 35h mån-fre och de är berättigade omsorg de dagarna..
Bara en tanke, det är ett hett ämne....


Varför ska jag lämna bort mina barn? Älskar jag inte dem? Varför har jag skaffat dem, för att någon annan ska ta hand om dem?
Jo för att jag är INGEN bra mamma om jag inte får sova, KLART KAG ÄLSKAR MINA BARN, jag har skaffat barn för att föröka min familj på denna jorden , för att jag tycker det är en naturlig del i livet. Nä jag anser inte att någon annan tar hand om dem men som sagt sömn är À och O .....

Bara en fundering.... Inte lätt när man inte kan sätta sig in andras sits utan att man bara kan hacka och tycka en massa

Fridagar

Skönt med schema även om det bara är för tre veckor, helt plötsligt kunde man planera :-)

Igår åkte stockholmsvännerna, jag var ju bara ledig i söndags och då var vi på väla, i måndags kom hela sällskapet och hälsa på på jobb och sen var de och myste i Helsingör.
Själv åkte jag hem och sov, lite trött är man när man går upp 03.30 :-)
Tisdagen hade jag ju sovmorgon, gick upp 5.15 :-)

Idag har vi varit hos dr med Mollan och fått ny Ventoline utskriven, sen for vi in till stan och hämta mitt nya körkort. Jodå mycket riktigt, jag ser ut som en förrymd fånge, lyckades även denna gången :-)

Hem och åt pannkakor till lunch sen somnade Mollan, Julia gick ut och cyklade och lekte med dockvagnen medans jag tog tag i städningen , så där roligt men måste göras.

Hoppas på fint väder till helgen så vi kan åka till BAKKEN, jag är barnsligt förtjust i karuseller men samtidigt rädd att något ska hända, Julia älskar oxå det.

Over and out
Kram Mina